Üdvözöljük oldalunkon

icon

Köszöntjük Önt weblapunkon! Termékeink mára már számos hazai és külföldi cég üzemeiben megtalálhatók. Megrendeléseiket rugalmasan, pontosan teljesítjük, egyedi elképzelések alapján is.

Tüv
HYDRO-GÉP Kft.

Bemutatkozás

Frissítve: 2019.02.15

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Köszönti Önt a HYDRO-GÉP Kft. Örömmel fogadjuk érdeklődését, köszönjük, hogy termékismertetőnk elolvasásával hozzájárul a cégünk által gyártott berendezések mind jobb hazai és külföldi megismertetéséhez.

 

A Hydro-Gép Kft-t 1989-ben három magánszemély alapította, elsősorban hidraulikus berendezések tervezésére illetve gyártására. Az elmúlt évek során a szélesedő piaci igények kielégítése érdekében szerkezetátalakítást hajtottunk végre az EMAPOT TEAM Kft.-vel karöltve. Fejlesztésünk eredményeképpen termékskálánk anyagmozgató berendezések acélszerkezeteivel, egyéb acélszerkezetek, egyedi gépek acélszerkezeteinek gyártásával, valamint speciális fémmegmunkálással bővült. Termékeink mára már megtalálhatóak hazai és külföldi cégek üzemeiben egyaránt. A kis cégek szerkezeti felépítéséből adódó előnyöket partnereink javára fordítva rugalmasan, pontosan teljesítjük megrendeléseiket, egyedi elképzeléseiket.

Bízunk benne, hogy Önt, illetve vállalkozását mihamarabb partnereink között üdvözölhetjük.

Cégünk 2005-ben - egy megnyert pályázat segítségével - sikeresen bevezette a TÜV Rheinland Intercert által jóváhagyott ISO 9001 minőségirányítási rendszert és azóta minden évben sikeresen elvégzett auditokkal meg is tartottuk a minősítésünket.  Minőségirányítási rendszerünk használata, annak folyamatos fejlesztése teszi vállalatunkat gyártás- és költséghatékonnyá.
Partnereinket folyamatosan informáljunk termékeinkkel valamint szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésekkel, így az igényeket teljes mértékben ki tudjuk elégíteni, illetve a kapott információk alapján szolgáltatásunk és termékeink minőségét folyamatosan javítani tudjuk. A szabványok változásait figyelembe véve ma már az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert működtetjük sikeresen.   

A cégünk érvényes minősítési száma: 01 100 1724248


Friss hírek

Lézervágó berendezés

Frissítve: 2020.09.11
...

Economy Lézervágó gépek

Frissítve: 2020.09.11
...

Lézervágó berenezés - Cső és lemez vágásához

Frissítve: 2020.09.08
Lézervágó berenezés - Cső és lemez vágásához...

Akkumulátor Töltő Konténer

Frissítve: 2020.09.02
 ...

Akkumulátor töltőállomások

Frissítve: 2020.09.02
 Elektromos targoncák akkumulárorai és egyéb nagy méretű akkumulátorok tárolására és cseréjére...